HASNAN

.::less0ns at the end of every chapter::.

Lagu : Kupercaya Ada Cinta
Penyanyi: Siti Nurhaliza

Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati
Tidak hati ini
Semenjak dari mula
Ku yakin ada cinta
Cintalah yang memungkinkan segala

(*)
Ku rela biar betapa pun perit tertusuk duri
Jalan berliku tiada bertepi
Ku percaya tidak sia-sia aku diuji
Demi cinta tersembunyi hikmahNya pasti

(Korus)
Pandang-pandang alam ini
Sambil pandang difikiri
Mana bumbung langit tinggi
Mana lantai bumi
Tidak satu yang terjadi
Tidak mungkin tersendiri
Cuba cari jawapannya andai meragui

Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati
Tidak hati ini
Semenjak dari mula
Ku yakin ada cinta
Cintalah yang memungkinkan segala

(Ulang *)
(Ulang Korus)
(Ulang *)

Ada hikmah yang pasti..
Sejak mula ku percaya ada cinta
Cinta itu memungkinkan segalanya
Cinta suci yang abadi

 
ct

 
comel kat ct

 
beli la album nih..huhuhu


* best gak lagu nih..1st time aku dengar masa kuar buka pose ngn ZAMI dalam keta dia..SITI nih bagi la lagu apa pn..SODAP aja dengarnya..cuba bagi kat MISHA..camner la gamaknya jadi lagu nih..huhu(sori MISHA fan) contoh aja tuh..jgn mare..yg paling best bila cakap pasal SITI nih, dia wat x cool aja bila ada org kata yg buka2 ttg dia..arituh msa aku tgk konsert SATU..(kat TV aja la)..dia cakap kalau dia nak marah, sedih k apa2 la..dia smpaikn melalui lagu2 dia..cam ok lak kan. atlst dia tau camner nk control herself..bukannnya meroyan tak tentu hala..jom BLAJA cam kak SITI nih..

2 Kumat Kamit:

haha.
peminat ct kan?
sesuatu sgt~

=P

hahahahha..tapi x leh nak lawan ZAM la..huhuhu

Post a Comment

The Story Teller

Tentang Manusia

This bl0g is created t0 tell a st0ry entitled life. S0metimes it's suck, s0metimes it's fun. Well, I just d0n't give up n0 matter what! =)

Yang Terpilih

There was an error in this gadget